Ex-Interiors 089512642

Ex-Interiors 089512642

Již použité
1 398,00 Kč za m2 vč. DPH

Fantastické zátěžové hotelové koberce Ex-Interiors je vybraná kolekce speciálně navržených moderních designů vhodných do luxusních hotelů, penzionů, restaurací, VIP salónků, barů, kaváren, obchodů či odvážných kanceláří. Je to pastva pro oči všech designérů a architektů, kteří mají rádi netradiční design. Nás to úplně nadchlo ... a to už je co říct, za těch 34 let praxe.

Jedná se o špičkový zátěžový koberec na AB podložce s nejvyšší zátěžovou třídou 33 pro komerční prostory a hořlavostí Cfl-s1. Je vyroben ze 100% polyamidu 6 s hmotností vlasu cca 980 g/m2, potištěný praktickým vzorem s větší kombinací barev, aby na něm nebylo vidět opotřebení, špína ani prach.

U menších objednávek (méně než celá role) je k ceně je nutné připočítat jednorázový příplatek výrobce za řez 1089 Kč vč. DPH.

Šíře
  • Jedná se o nezávaznou poptávku Jedná se o nezávaznou poptávku
  • Na způsobu doručení se domluvíme Na způsobu doručení se domluvíme
  • Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení

Detaily produktu

Typ
Velur / střižený
Vzor
Patchwork
Vzor
Moderní
Vzor
Hotelový
Barevný odstín
šedá
Základní zařazení
Zátěžový koberec
Základní zařazení
Hotelový koberec
Hmotnost vlasu
980 g/m2
Celková hmotnost
1930 g/m2
Hustota vpichování
173 500 bodů / m2
Možnost dodání
na objednávku
Materiál
100% PA 6
Celková výška
6,5 mm
Podložka
Actionback (mřížka)
Zátěžová třída
23 - 33 vysoká komerční
Hořlavost
Cfl-s1
Elektrické vlastnosti
antistatické
Kročejový útlum hluku
25 dB

Popis

Kolik mohu objednat? Tato kolekce je v řezném programu výrobce, minimální řez je 1 běžný délkový metr šíře 4 metry. Při objednávkách menších než je celá role se pak k ceně musí připočítat jednorázový příplatek za řez, který nám účtuje přímo výrobce. Pokud budete mít tři řezy a role půjdou přes náš sklad v Lišově, účtujeme řez pouze jednou, rozřezání u nás je zdarma. Pokud půjdou ale role přímo na adresu, naúčtuje se tolik příplatků, kolik bude kusů.

Chci vybavit celý hotel! Není problém, pak se cena kalkuluje individuálně dle množství na základě registrace projektu, která je pro vás naprosto nezávazná. 

Máte jiné barvy nebo dekory? Ano, kolekce je mnohem širší, vybrali jsme pouze pár dekorů, u kterých nám výrobce poslal k nafocení a vyvzorování pruh cca 60 cm ze šíře 400 cm. Pro celou kolekci existuje vzorová kniha s katalogem.

Líbí se mi vzor, ale chci ho v jiných barevných kombinacích. I to není problém, pokud máte v plánu objednat větší množství. Jedná se totiž o tisk pomocí technologie Chromojet na bílý polyamidový koberec. Lze tedy měnit nejen barvy, ale i vzor, dokonce i hmotnost vlasu. Pak se jedná o individuální hotelový design a cena se vždy stanovuje na základě konkrétní poptávky.

Máte velké vzorky? Ano, na naší jihočeské prodejně Koberce Strnad v Lišově u Českých Budějovic si můžete prohlédnout veliké vzorky na speciálním stojanu hotelových koberců. Jsme přímý dovozce a velkoobchodní prodejce, vzorky budou i u našich vybraných velkoobchodních zákazníků.

Tento velice kvalitní koberec je určen do vysoce zatěžovaných komerčních, ubytovacích, školských či administrativních prostor. Je speciálně navržen pro hotely, penziony, restaurace, bary, lobby, kavárny, VIP salóny, obchody, recepce, vstupy, chodby či schodiště. Nádherné by z nich byly i kanceláře či open-spece prostory, ale je nám jasné, že to chce fakt koule, protože se jedná o naprosto netradiční design. Jedná se o koberec s velurovým povrchem, tedy se střiženým vlasem ze 100% nylonu (polyamidu). Vzory jsou vždy navržené vícebarevné, aby na nich bylo vidět naprosté minimum špíny, prachu a opotřebení. Údržba je velmi jednoduchá díky nízkému vlasu a vysoké hustotě všívání 173 500 bodů/m2. Samozřejmostí je použití na teplovodní podlahové topení, atest na komerční kolečkovou židli, antistatický povrch či použití na schody a chodby v komerčním sektoru.

Koberce s podložkou Actionback se v komerčním sektoru výslovně doporučují celoplošně lepit, aby nedošlo k boulení, vlnění apod. Díky chůzi v botách a vysoké frekvenci pohybu jsou na koberec mnohem vyšší nároky než u bytových koberců. Variantou lepení jsou buď špachtlovaná disperzní nebo sprejová lepidla. Koberec lze přichytit na beton, stěrku, OSB či CETRIS desky, dlažbu, kámen či jinou hladkou podlahu jako laminát, dřevo či PVC. V prostorách, které jsou v nájmu, se pokládá koberec na speciální oboustranně lepivou podložku Dry Fitting, která nepoškodí stávající podklady (nejčastěji dlažby). Pro zvýšení komfortu na maximální možnou míru lze položit koberec také na speciální podložky pod koberce (Floorwise, Metro Underlay, CTT Optimax).

Koberce se střiženým vlasem (velury) mohou stínovat, to znamená dělat viditelné stopy při chůzi, vysávání, posunu lehkého nábytku apod. U těchto netradičních designů bude tento efekt minimální. Všechny metrážové koberce se vyrábí dle EN 986 s výrobní tolerancí šíře role ± 1% (u šíře 4 metry může být skutečná šíře 396 - 404 cm). Při objednání doporučujeme počítat s rezervou na délku i šíři. V jedné místnosti se nesmí kombinovat různé výrobní šarže, mohou mít jiný odstín. V různých místnostech se toto neřeší. Lze vyrobit i obšitý kusový koberec, musí být ovšem odebrána celá šíře koberce (např. vyrobíme kusový koberec 250x350 cm obšitý kolem dokola, ale účtuje se 2,50 metru šíře 4 metry).

Vzorky koberců si fotíme sami, neboť obrázky od výrobců nebývají příliš kvalitní či přesné. Snažíme se, aby výsledná barva byla co nejblíže skutečnému koberci, přesto barvu či odstín nelze 100% garantovat v závislosti na vyrobené šarži, světelných podmínkách v místnosti či různě nastaveným počítačovým monitorům. Jelikož jsou u této kolekce vzory opravdu netradiční a obrovské, nafotili jsme v naší zimní zahradě celý pruh šíře 4 metry a délky cca 60 cm, abyste získali alespoň částečně přehled o celkovém designu.

Koberce jsou na objednávku, pokud jsou skladem v Nizozemí, je dodání k nám do Lišova cca 2 týdny. Při individuální výrobě potvrzujeme dodání na základě informace od výrobce. Zboží posíláme spedičním systémem Fofr po celé ČR každý den, dodání cca 3 pracovní dny.

Přílohy

Stáhnout

Koberce - návod na pokládku

Návod na pokládku koberců

Stáhnout (349.94k)

Koberce - návod na údržbu

Návod na údržbu a čištění koberců.

Stáhnout (643.07k)

Mohlo by se vám také líbit