• Sleva!
  • -71,21%
  • Sleva!
  • -71,21%
Zbytek 0,68x3m Heritage Camargue 506

Zbytek 0,68x3m Heritage Camargue 506

Nový produkt
660,00 Kč
190,00 Kč za ks vč. DPH Ušetříte 71,21%

Zbytek PVC podlahy Heritage dekor Camargue 506 v rozměru cca 68 x 300 cm - cena je za celý kus.

Tyto malé zbytky se nejčastěji používají do polic, šuplat či regálů ve spíži (pod mouku, med či marmelády), do kuchyňské linky (pod nádobí), do dílny, garáže, archivu apod. Velmi dobře se udržují a čistí.

PVC podlaha Heritage je velmi kvalitní a hutný elastický vinyl v roli celkové výšky 2,20 mm, s nášlapnou vrstvou 0,40 mm, ochranným PUR nátěrem, zátěžovou třídou 23/32 a hmotností 2 kg/m2. Podlaha je brána jako tzv. semi-contract, je určena nejen do všech bytových místností, ale i do lehce zatěžovaných komerčních prostor, zejména do ubytoven, studentských apartmánů, hotelových pokojů či penzionů apod.

Nabízíme ho skladem v šíři 300 cm za akční výprodejovou cenu.

Šíře
cena za celý kus 0,68 x 3 m
  • Jedná se o nezávaznou poptávku Jedná se o nezávaznou poptávku
  • Na způsobu doručení se domluvíme Na způsobu doručení se domluvíme
  • Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení

Detaily produktu

Vzor
Prkna
Barevný odstín
béžová, šedobéžová
Základní zařazení
Bytové PVC bez filcu
Celková hmotnost
2063 g/m2
Možnost dodání
zbytek
Celková výška
2,20 mm
Rozměr prkna / dlaždic
šířka 10 cm, délka různá
Výška nášlapné vrstvy
0,40 mm PUR
Zátěžová třída
23 - 32 střední komerční

Popis

Kolekce vinylových podlah v rolích Heritage je velmi kvalitní elastická podlahovina z hutného PVC (tzv. Cushion vinyl) vhodná do všech bytových prostor jako jsou obývací, dětské či studentské pokoje, kuchyně, chodby aj. Zátěžová třída 23/32 zaručuje použití i do lehce komerčních prostor, obzvláště vhodné použití je v ubytovacích prostorách, penzionech apod. Celková výška je 2,20 mm, nášlapná vrstva 0,40 mm, celková hmotnost 2063 g/m2 a povrch je ošetřen PUR lakem. Heritage má pouze lehké gravírování vzoru, velmi dobře se udržuje a vytírá.

Podlaha musí být položena na suchý, hladký a rovný podklad, např. na stěrku či broušené a přetmelené OSB desky. Dle Předpisu o kladení podlahovin se všechny elastické podlahoviny lepí celoplošně k podkladu, buď disperzními lepidly nebo sprejovým lepidlem Conato Rex. Pokud nelze lepit nebo nejsou podklady 100% ideální, lze PVC položit na volno na podložku Tiros. Technologii pokládky i vhodnost tohoto postupu je nutné vždy konzultovat s našimi techniky před koupí podlahoviny.

U veškerého našeho rolového sortimentu nedoporučujeme kombinovat různé šíře v jedné místnosti, jedná se o jiný datum výroby a tudíž o jinou výrobní šarži. Každá šarže může mít jiný odstín či odlesk. V případě, že budete v místnosti nastavovat stejnou šíři, je nutné nás upozornit, že potřebujete vše připravit z jedné šarže. Šíře role může mít výrobní toleranci ±1%, tzn. že role šíře 4 metry může mít skutečnou šíři 396 - 404 cm. Pokud potřebujete přesnou šíři (např. 400 cm), důrazně nás na to upozorněte, abychom nejdříve šíři role přeměřili. Žádná PVC podlaha z této nabídky nesmí přijít do styku s kaučukem (různé podložky, dětské kočárky, stojan na kytaru apod.), velmi rychle dochází k trvalé migrace tmavého pigmentu z gumy do PVC.

Mohlo by se vám také líbit